Splitlevel woning Doornspijk

Splitlevel woning Doornspijk

Deze woning is gelegen op de rand van de dorpskern van Doornspijk, direct aan de achtergelegen landerijen. Waar de voormalige agrarische bebouwing is gesloopt, wordt deze woning gerealiseerd als vervangende “schuur(woning)” bij de bestaande karakteristieke boerderij op het voorerf. Om het zicht op de achterlanden te optimaliseren is de keuken verhoogd middels splitlevel, waardoor over de zithoek heen genoten kan worden van de plek waar deze woning gebouwd mocht worden.

Woning Oude Hogeweg 1Woning Oude Hogeweg 2Woning Oude Hogeweg 3Woning Oude Hogeweg 4Woning Oude Hogeweg 5

Projectdetails

Wonen particulier

Delen op

Projecten

Beleef uw toekomstige huis nu al virtueel!

Uw online dossier

In dit dossier delen wij uw ontwerpen in 2D en 3D in een online omgeving. Hierdoor is een overzicht van al uw stukken altijd dichtbij!

Log in