Verbouw woning Elburg

Verbouw woning Elburg

Deze jaren ’60 woning te Elburg is door de jaren heen een aantal keren verbouwd, waardoor een gefragmenteerd en onrustig beeld is ontstaan. Middels het ‘doortrekken’ van de kap wordt de eenheid hersteld, hetgeen wordt geaccentueerd middels de doorlopende gootpartijen.

Verbouw woning Elburg 1 - architectenbureau Vinke DesignVerbouw woning Elburg 2 - architectenbureau Vinke DesignVerbouw woning Elburg 3 - architectenbureau Vinke DesignVerbouw woning Elburg 4 - architectenbureau Vinke DesignVerbouw woning Elburg 5 - architectenbureau Vinke Design

Project kenmerken

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Projecten

Beleef uw toekomstige huis nu al virtueel!

Uw online dossier

In dit dossier delen wij uw ontwerpen in 2D en 3D in een online omgeving. Hierdoor is een overzicht van al uw stukken altijd dichtbij!

Log in