Over Vinke Design

Vinke Design is een in Elburg gevestigd architectenbureau dat sterk is in de integrale uitwerking van ontwerpvraagstukken omtrent woning- utiliteit- en stedenbouw. Dit doen we in iedere moeilijkheidsgraad, in diverse architectuurstijlen en van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten van formaat. Onze opdrachtgevers bestaan uit o.a. particulieren, ontwikkelaars, gemeenten en aannemers door heel Nederland.

De belangrijkste sleutel om te komen tot een geslaagd ontwerp is volgens ons goed luisteren naar de ideeën en wensen van de opdrachtgever. Alleen hierdoor is een juiste vertaling te maken naar een ontwerp dat hierop aansluit en dat past binnen de geldende voorschriften en het beschikbare budget. In nauw overleg en samenwerking met de opdrachtgever wordt zo gestreefd naar een eindproduct dat naar een ieders tevredenheid is.

Vinke Design ElburgVinke Design Elburg

Ons Team

Bert Vinke | Vinke Design

Bert Vinke

Architect

Vinke Design is in 2012 opgericht door Bert Vinke, architect en bouwkundig ingenieur. Hij heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit van Delft en is afgestudeerd in de richting ‘Architectural Engineering‘. Deze richting sluit perfect aan op de kracht van ons bureau, een goed ontwerp kan immers niet bestaan zonder een gedegen technische uitwerking.

Gerben Prins | Vinke Design

Gerben Prins

Bouwkundig ingenieur
Gerrit Berends | Vinke Design

Gerrit Berends

Projectontwikkeling

Gerelateerde projecten